Afvallen herbalife aankomen herbalife
kamer van koophandel: 27 269 329

Wellnessgroep hoofdsite

Sportvoeding en trainingsprogramma's, gewichtsbeheersing,Snelle levering van Herbalife .Advies begeleiding bij afvallen door gediplomeerd trainer. Herbalife Belgie distributeur,Delft,Delfgauw,Den Haag,Nootdorp,Pijnacker.
 Pierre & Birgit Wichers 
HERBALIFE Onafhankelijk Distributeur
en personal trainer 

Super onlinewinkel herbalife producten, Herbalife, Afslanken, liftoff, snel Afvallen, Sportvoeding, Huidverzorging, energie, gewicht, Goede begeleiding,aankomen, Aankomen, herbalife, afvallen, sport, thuiswerken, baan, herbalife, sportvoeding, afvallen, afslanken,  HERBALIFE, Shapeworks, Wellnessgroep,

ADVIES! aanvraag
 

  VORIGE HOME TERUG VOLGENDE

Vitamine

HOME
TERUG
Te zwaar?
Afvallen "NIEUWS"!
Verzorging "NIEUW"
Nieuwe producten
Hoe werkt alles!
Advies!
ShapeWorks
Resultaten
Bewegen!
Herbalife
GELD verdienen HOE
Maandbrief
Vragen & Antwoorden
Herbalife winkel

vetmeten en lichaamsanalyse met Herbalife

 

Meer uithoudings-vermogen met
Preloxblue
herbalife preloxblue mannelijke vitaliteitNIEUW HERBALIFE LIFTOFF
DE ENERGIEDRANK
VOOR TOPPRESTATIE
NU TE BESTELLEN BIJ ONZE SPORTVOEDING 
 


Ook een
website ongeveer als deze
Mail ons.


Wij sponsoren
Raceteam
Tryherbasport
www.tryvelomobiel.com
 

Vitamine- en Mineralen

Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingsstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt en problemen krijgt om overgewicht de baas te worden. Formule 2 biedt u nu een royaler assortiment vitaminen en mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden die samen een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht van Formule 1.

bullet

EssentiŽle voedingsstoffen en antioxydanten om u elke dag lekker en vitaal te voelen.

bullet

Helpt om de conditie van botten en het immuunsysteem op peil te houden.

bullet

Versterkt het proces van de gewichtsbeheersing.

Hoe vaak heeft u last van stress? Uw bloeddruk gaat al omhoog als u naar harde muziek luistert of uw autosleutels niet kunnen vinden. Het hart pompt direct een aantal 'stress'-chemicaliŽn door uw lichaam om met deze situatie te kunnen omgaan. Deze gewijzigde lichaamsfuncties - kettingreacties feitelijk - kosten veel energie. Bovendien worden er meer vrije radicalen aangemaakt waardoor u last kunt krijgen van allerlei stressgerelateerde klachten. Speciale voedingsstoffen kunnen het lichaam helpen zich re beschermen regen de schadelijke gevolgen van stress, maar dan moeren ze wel in ruime mare in her lichaam aanwezig zijn. Eet u vaak 'een snelle hap' of kant-en-kIaar maaltijden? U weet nooit precies wat de Voedingswaarde van een kant-en-klaar maaltijd is. Maar die is in ieder geval altijd beduidend lager dan van een gezonde hoofdmaaltijd die u zelf heeft klaargemaakt. Daarom zijn Voedingssupplementen zo belangrijk.

Heeft u de indruk dat er veel stof, schadelijke dampen of chemicaliŽn voorkomen in uw werkomgeving of thuissituatie? Dit zijn allemaal lichaamsvreemde stoffen die u binnenkrijgt via de huid, de luchtwegen of bij het eten. Ze bouwen zich langzaam op en veroorzaken verschillende reacties die schadelijk zijn voor onze gezondheid. Neem het voorbeeld van huisstof en hooikoorts. Door extra antioxydanten te gebruiken, helpt u deze externe invloeden op uw lichaam van binnenuit te bestrijden.

Bent u snel verkouden of grieperig en voelt u zich vaak niet lekker? Her afweersysteem van uw lichaam functioneert misschien niet optimaal omdar de voedingsstoffen niet goed worden opgenomen. Door uw immuunsysteem extra steun te geven, kunt u infecties beter bestrijden.

Sport u regelmatig of juist helemaal niet? Door te weinig beweging wordt uw lichaam traag en zwaar. Zo kunnen er gifstoffen worden opgeslagen in het vetweefsel. Bepaalde kruiden en andere ingrediŽnten zijn zeer geschikt om de natuurlijke afvoer van gif- en afvalstoffen door het lichaam te versnellen.

Drinkt u meer dan een gemiddelde hoeveelheid alcohol op een dag? Alcohol is niets meer of minder dan gefermenteerde suiker. Het wordt dan ook erg snel opgenomen door her lichaam en omgezet in energie (calorieŽn). Allerlei lichaamsfuncties worden negatief beÔnvloed door alcoholgebruik. Wanneer we te veel alcohol drinken, wordt er extra veel vet opgeslagen en neemt het afweervermogen van her lichaam beduidend af

Rookt u? Roken onttrekt vitamine C en bepaalde vitaminen B aan het lichaam. Elke sigaret kost 25 mg vitamine C. Elke keer dat u er een opsteekt, gaat u qua voeding ťťn stap achteruit.

Streeft u ernaar uw ideale gewicht te bereiken? Ons lichaam functioneert optimaal wanneer we op het juiste gewicht zijn, zoals een auto die perfect is afgesteld. Overgewicht meeslepen betekent extra werk en dus zijn er ook meer voedingsstoffen nodig. Benzine en olie, als het ware. Bij een slecht voedingspatroon worden er dagelijks minder cellen hersteld en vervangen. Maar ook als we te licht zijn, verlopen allerlei belangrijke processen niet optimaal. Het lichaam worstelt voortdurend met het feit dat er te weinig brandstof is en nier voldoende voedingsstoffen voor essentiŽle functies. Vitaminen-, mineralen- en kruidentabletten bevatten zorgvuldig uitgebalanceerde ingrediŽnten ter ondersteuning van uw voedingspatroon wanneer u te licht of juist te zwaar bent.

Belangrijkste eigenschappen van de ingrediŽnten*:
10 EssentiŽle vitaminen:
bullet

Vitamine A - Vetoplosbaar; essentieel voor het gezichtsvermogen, met name 's avonds. Onmisbaar voor botontwikkeling en -groei. 

bullet

Vitamine E - Vetoplosbaar; heeft beschermende, antioxiderende eigenschappen belangrijk voor hart en bloedsomloop, zenuwgestel, spieren en rode bloedlichaampjes.

bullet

Vitamine C - Wateroplosbaar; antioxidant - helpt de witte bloedlichaampjes bij hun bestrijding van infecties. Is ook vereist voor een gezonde huid en stimuleert de opname van ijzer uit andere voedingsmiddelen dan vlees.

bullet

Thiamine - Wateroplosbaar; belangrijk voor het onttrekken van energie uit koolhydraten; draagt ook bij tot het correct functioneren van het zenuwstelsel.

bullet

Riboflavine - Wateroplosbaar; goed voor het gezichtsvermogen; essentieel bestanddeel voor het omzetten van eiwitten, vetten en koolhydraten in energie.

bullet

Vitamine B6 - Wateroplosbaar; bevorderlijk voor een gezonde huid en zenuwen; belangrijk voor het eiwitmetabolisme.

bullet

Foliumzuur - Wateroplosbaar; met name van belang als voedingssupplement voor zwangere vrouwen en vrouwen met een kinderwens; essentieel voor de groei en de aanmaak van cellen, vooral rode bloedlichaampjes. Helpt bij het handhaven van een normale homocysteÔnespiegel. 400 per dag helpt zogenaamde neuraal buisaandoeningen bij baby's voorkomen, zoals een open ruggetje.

bullet

Vitamine B12 - Wateroplosbaar; bevat essentiŽle mineraalelementen; nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen.

bullet

Biotine - Wateroplosbaar. Essentieel voor het metabolisme van vetten en eiwitten.

bullet

Pantotheenzuur - Wateroplosbaar; onontbeerlijk voor het omzetten van voedsel in energie, vereist voor een gezonde groei en de aanmaak van antilichamen.

6 EssentiŽle Mineralen
bullet

Calcium - Het meest voorkomende mineraal in ons lichaam; zorgt voor sterke botten en gezonde tanden; vereist voor een goed functioneren van het zenuwgestel en de spieren. (NB: drie tabletten bevatten 93% van de ADH).

bullet

Fosfor - vereist voor (de aanmaak van) gezond botweefsel; essentieel voor de opname van glucose en energieproductie.

bullet

IJzer - Essentieel voor het transport van zuurstof via hemoglobine in de rode bloedcellen.

bullet

Magnesium - Essentieel voor zenuw - en spierfuncties, en het vrijmaken van energie. Van belang voor de vruchtbaarheid en andere voortplantingsaspecten evenals een gezond afweersysteem. Ook vereist bij het herstellen en vernieuwen van weefsel.

bullet

Jodium - Helpt een goede schildklierfunctie. 

bullet

Zink - Van belang voor de vruchtbaarheid en andere voortplantingsaspecten evenals een gezond afweersysteem. Ook vereist bij het herstellen en vernieuwen van weefsel.

 

bullet

Uiteraard zijn wij niet alleen bekend om onze hoeveelheid informatie die u hier kunt lezen maar zijn wij ook een gespecialiseerde online winkel met alle moderne gemakken van betalen.

<Klik hier voor het bestellen van producten voor energie en welzijn>

NAAR BOVEN

Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, in enig vorm of op enige wijze hetzij digitaal, mechanisch, door fotokopieŽn, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Pierre & Birgit Wichers 

Copyright ©2010

 Pierre & Birgit Wichers 
HERBALIFE Onafhankelijk Distributeur

Nieuw product

 

DIRECT NAAR DE WINKEL

KIES hier UW CATEGORIE:


Meteen van start!!

Herbalife voedingsprogramma's voor afvallen en afslanken
Afvallen en Gewichts- beheersing 

Herbalife voedingsprogramma's voor aankomen
Aankomen 


Sportvoeding & Fitness & energiedrank & weiproteÔne


 Vitaliteit & weerstand


Huidverzorging (Outer Nutrition) van AloŽ Vera


Ouder worden en vitaal blijven

snel afvallen en afslanken met lactaat vrij herbalife
 PROTEŌNE programma Lactaat vrij
Snel afvallen

thuiswerken bijverdienen met herbalife
Thuiswerken
met Herbalife

NU DIREKT ON-LINE BESTELLEN bij
TryHerbaSport

SNEL, VEILIG EN GEMAKKELIJK
!
Online betaal gemak

 

 

 


Leverings-
voorwaarden

Privacy Verklaring
en Garantie

Alle Herbalife produkten zijn bij ons direkt uit voorraad leverbaar!

* verzending door heel Nederland
* Begeleiding
* 30 dagen geld-terug-garantie

DIRECT NAAR DE
WINKEL


Top 5

1. Shapeworks
2. Thermo Complete
3. Cell-U-Loss
4. Cell Nutrition
5. skin Activator

TERUG ] Thermo Complete ] Herbalife Aminogen ] Herbalife Schizandra Plus ] Herbalife Prelox Blue ] Herbalife Tang Kuei ] NiteWorks ] ProteÔne poeder ] CELL NUTRITION ] Proteinerepen ] Aloesiroop ] Fiberbond ] Formule 1 ] Snel afvallen lactaat vrij ] Thermojetics Gele Tabletten ] RoseOx ] Cell-U-Loss ] NRG Tabletten ] Liftoff energieboost ] Herbalifeline ] Vezel en Kruiden ] [ Vitamine ] Kruidendrank ]U kunt een e-mail bericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@tryherbasport.nl
Copyright © 2010 -
Wellness Groep Tryherbasport / gedeeltelijk Copyright © 2009 - Wellness Web Works  
Herbalife foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International
www.hooginkomen.com en  www.wellnessgroep-infoweb.com  en  www.skike.org em www.try-skike.nl
www.tryherbasport.nl en www.try-nordicwalking.com en www.wellnessgroep.com  en www.tryvelomobiel.com en  http://www.skike-zuidholland.nl en http://www.try-nordicsports.nl